fredag den 29. juni 2007

Selvcentrerede amerikanere. Rejsedagbog #7

Deres store skibe ligger i havnen og selv fylder de gaderne. Ikke mindst deres store egoer. Allerede da vi kommer op på den smukke taverna på et af byens høje tage, for at spise vores frokost, kan man høre deres højrøstede facon. De dominerer tagterrassen, som de render rundt mellem bordene for, i høj stemmeføring, at snakke med de øvrige fra krydstogtskibene. Så skal der tages billeder og højlydt diskuteres forargelsen over den topløse pige på stranden.
Dernæst koster de rundt med de stakkels tjenere fordi de skal have deres regning splittet(!), ikke kan forstå at byens kreditkortsystem er gået ned(!!!) og fordi de vil have pakket deres madrester ind til at tage med(!!!)
Hallo, I er i et fremmed land. Tænk om det måske ikke er kutyme at tage maden med fra restauranter. I kan i hvert fald ikke tillade jer at blive irriterede over at tjenerne bliver en smule forvirret over jeres mærkelige forespørgsel. Det er jer der er gæster! Oplev stedet, i stedet for at gøre det til hvad I er vant til ”derhjemme” eller bliv dog der!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar