fredag den 10. juni 2011

Thailand, Phuket #2: Loungestemning på stranden.

Under det store hvide sejl spændt ud over en stor opbygget træterrasse på stranden, mellem palmerne, listede loungemusik ud af højtalerne. Musik der først opnår sin fulde forståelse på steder som Café del Mar og andre lækre barer der ligger omgivet af palmer, hvidt sand, frisk luft fra havet, strålende sol og bliver akkompagneret af bølgernes brusen når de knækker i store skumsprøjt. Rammerne for netop dét var ideelle på beachclubben Catch på Surin Beach. Det store kridhvide sejl hang kunstfærdigt mellem palmerne og skabte tag over den lækre bar hvor tjenerne i hvidt tøj mixede kulørte og kølende drinks, bag den hvide plexiglas-bar oplyst af et svagt isblåt lys. Spredt ud over terraasen stod små borde og hvide loungemøbler med store lyseblå puder. Himmelsenge med plads til at ligge i de store puder med et glas iskoldt champagne i hånden var også en mulighed. Helt igennem smukke omgivelser til at nyde den fantastiske udsigt ud over stranden og havet. Liggende tæt på den ene ende af stranden, havde Catch store klipper og vild palmeskov som naturlig kulisse. Den rolige musik satte blot prikken over i’et og efterlod gæsterne med en følelse af at livet sagtens kunne ende lykkeligt lige dér.


Beachclubben Catch er en del af det fantastiske hotel Twinpalms på Surin Beach, kun tyve minutters kørsel fra Patong Beach, der er hovedturistbyen på Phuket. Twinpalms er et lækkert eksklusivt hotel med værelserne bygget omkring den store pool, i mindre hvide huse. Så alle værelserne ligger med terrasse eller stor balkon mod den smukt anlagte pool, omringet af palmer og farvestrålende blomster. Solsenge i små klynger står under palmernes svale, store overdækkede himmelsenge på træterassen ved poolrestauranten og et par solsenge på et plautau i poolen, så man nærmest sidder på vandet. Frisk frugt bliver delt ud til gæsterne ved poolen og friske frugt-smoothies og juice bliver serveret side om side med kulørte forfriskende cocktails og lækre thairetter fra restauranten ved poolen.


Først på aftenen viste Catch og Surin Beach sig fra en endnu bedre side. Med himlen badet i solnedgangens varme orange, røde, lilla og pinke farver, aftenens lune timer og den friske brise fra havet, var Catch det beste sted at starte en god aften. Siddende på en loungesofa på stranden med et koldt duggende glas rosévin og bare spejde ud over havet. Nyde det utrolige maleri der hele tiden skiftede i form og farve. Igen med den blide loungemusik i symfoni med havet og palmebladenes raslen mod hinanden.


Hele stemningen efterlod en følelse i kroppen af lyksalighed som optog så meget plads, at selv de mindste negative tanker ikke kunne finde fodfæste. Smilene var store når vi kørte mod Patong. En by der uden tvivl er præget af den megen turisme på Phuket, men som resultat af samme har grundlag for nogle virkelig gode og lækre restauranter. Om det så er at spise hummer på stranden med levende lys, siddende på niende sal ved panoramavinduer med udsigt over byen og vandet eller om det er en minimalistisk indrettet restaurant med lækkert design liggende på en klippekant over vandet. Alle steder med den sædvanelige thailandske høje service og kulinariske oplevelser der kun fik smilene fra tidligere til at vokse endnu mere.


Phuket viste sig endnu engang som en ovenud positiv oplevelse, med masser af mulighed for selvforkælelse i fantastiske, romantiske og smukke omgivelser. Ferien var på mange måder som ti dage i paradis. Med Twinpalms og Catch som det ultimative udgangspunkt. Et ophold dér er massage og forkælelse af krop og sjæl. Som den perfekte loungemusik hvor tonerne går op i en højere enhed med omgivelserne.