mandag den 2. februar 2009

Venezuela # 8: Fest på stranden.

3001, 3002, 3003... 3107...3203, 3202, 3201, nøglekortet ind i læseren, men intet sker der. Prøver at tage i døren, men lige lidt sker der. Kigger mig om på gangen med de mange døre og prøver at presse de få ikke alkoholpåvirkede hjerneceller til at koncentrere sig om hvad der er galt. Hov! Forkert etage. Bevæger mig endnu etage op til jeg står foran 3301, og rigtigt nok går døren op i første forsøg. Smider alt tøjet i gangen og går ud under bruseren. Tænder det kolde vand og mærker huden igen ånde og tankerne blive mere klare. Lister nøgen ind i sengen og putter mig ind til kæresten. Lægger armene om ham og falder i søvn med et stort smil på læberne. Lykkelig efter en festlig aften på stranden.

På stranden foran hotellet ligger en større hytte, med palmetag holdt oppe af træstolper rundt om, så det ikke er nødvendigt at sætte vægge op, men i stedet giver indtryk af stadig at være udenfor. Lyset er sparsomt, og det der er, stammer fra nogle få kulørte lamper omkring baren, hvor bartenderen svinger med flaskerne og fylder glassene i høj fart og med store smil. Højtalerne bringer den sydamerikanske stemning frem på dansegulvet med høje latinorytmer. På dansegulvet giver både turister og lokale efter for de eksotiske og erotiske rytmer. Latinamerikanerne nemme at spotte på deres roterende hofter. Både piger og fyre flytter sig smukt og rytmisk til tonerne der går i blodet på selv den mest stivbenede, der heller ikke kan lade være med at rokke lidt på fødderne. Alle smiler og grinene er så høje at de overdøver musikken i ekstra gode øjeblikke.

Den lune aftenluft og de varme kroppe fra de tætte danse, nedkøles behageligt af de saltduftende friske vinde fra havet. Bølgernes brusen ligger som en fjern summen under musikken og minder os bare om at vi holder fest på stranden. Havet glimter i måneskinnet og bølgernes hvide toppe kan i ny og næ skimtes i den ellers mørke nat. Lige under os kan vi se bølgerne glide roligt op på stranden.

Den frie bar hæver bare stemningen yderligere og drinks i alle afstøbninger mixes til stor glæde for os alle. Glas stilles op på stribe og fyldes op med en blanding der også for lov til at løbe ud over baren, hvorefter der sættes en lighter til og stedet for en stund oplyses af et hav af farvestrålende flammer, som slikker sig op ad glassene og på baren. Lige efter gælder det om at tømme glassene i én tår, og ikke ligne en der kan mærke alkoholen brænde ned gennem halsen, men i stedet bare smile og bestille flere drinks der kan hæve det gode humør yderligere. Selvom det nu er svært ikke at være i en ekstase af lykke i de rammer. Med eller uden alkoholens påvirkning.