søndag den 3. august 2008

Sommerfeire Ibiza #8: Circus.

Jeg ved jeg har omtalt Privilege -verdens største club- i det første indlæg hernede fra også, men bliver simpelthen nødt til at nævne det igen. Fascinationen er stor og jeg er helt solgt til det sted. Vi var der sidste fredag og igen igår fredag. Alle dage har deres overordnet tema/arrangør. Om fredagen hedder det SuperMartXé. I går med temaet Circus. Som jeg skrev sidst gør de ikke noget halvt når det gælder nattelivet her på Ibiza. Det samme gjaldt i nat. Circus har været slået stort op hernede. Alle har talt om det og forventningerne var store. Hele aftenen igår summede af snak om den store fest på Privilege.
Det blev endnu mere øjensynligt da vi kom med taxaen ad motorvejen fra byen kl. lidt i 2. Der var kø på afkørslen til Privilege! Da vi kom frem til clubben vrimlede det med mennesker og køen var enorm. Heldigvis havde vi igen fået gratis entré, så vi slap rimelig hurtigt igennem og kom endnu engang ind i det enorme rum igen. Lige så betagende som første gang. Den store scene i den ene ende af salen var dækket med store stykker stof, men kun lige akkurat, så man stadig kunne se at en helt ny scene var blevet bygget op og et farvestrålende show var i vente. Rummet var som sidst fyldt med de toner, DJ’en fremkaldte ved sin pult på broen over den store pool. Ventetiden blev brugt til at udforske mere af den store club. På den ene side af salen, var en kæmpe botanisk have med roligere dancemusik, som fuglefløjt mellem de store træer og buske. Overalt var bænke og borde, til dem der ville have det lidt afslappet.
Klokken tre skete der dog pludselig noget. Fokus rettede sig for alles vedkommende mod scenen, hvor lysene blev tændt og en klovn trådte frem og bød velkommen til forestillingen. Circus at SuperMartXé! Straks startede showet. En blandning mellem freaks og artister væltede frem på scenen og de forskellige podier der var bygget op på og over scenen. Klovne, narre, trænede fyre i hotpants, svalehale, høj hat og hvid sminke i hovedet. Små ballerinaer, jonglører, mænd på ethjulede cykler og en kæmpe neger med lårmuskler og overarme som træstammer. Fra loftet hang artister i trapez længere tilbage i salen, så dem i den anden ende ikke blev snydt for et show. Fremme på podiet der gik ud i salen fra senen stod en smuk kvinde i MEGET lidt tøj og spyede ild til alle sider. Hun blev lidt efter afløst af en lille fed dame i korset, g-streng, netstrømper og høje hæle. Hendes røv var virkelig overdimensional, men det show hun leverede på den medbragte stol og den selvsikkerhed hun udstrålede, fik alle tanker fra at hendes påklædning nok ikke var den mest flatterende til hendes krop. Hun var simpelthen så uskøn og samtidig så levende at hun var fantastisk. Efter hende hoppede en artist ind på cykel. Cykel var besat med diverse blinkende lys og han leverede et soloshow til den høje musik, hvor han hoppede og dansede rundt på hele scenen og de forskellige podier.
Efter ham kom den del af showet de fleste heterofyre nok vil huske fra den aften. At dømme efter de mange kameraer og mobiltelefoner der i massevis pludselig blev rettet mod podiet, så er der også mange der har minder fra den del af showet. Ind kom en smuk pige i høj hat, høje hæle og korset. Ja det var det. Ingen bukser, men i stedet et bart glat underliv. Hun dansede livligt til musikken, uden at det blev strip. Dog begyndte hun pludselig at trække en lang perlekæde i guld ud af underlivet. Langsomt alt imens hun snoede sig mere og mere ind i og jonglerede med det stykke hun havde trukket ud. Normalt ville et sådan show være både vulgært og frastødende i mine øjne, men fordi det var en del af dét show virkede det pludselig okay og som et festligt indslag. Som en del af freakshowet.
Et andet indslag blev dog annulleret. Desværre. Vi havde hørt rygtet om de optrædende af omveje. Men frygten for panik hos de to optrædende pga. de mange mennesker, fik arrangørerne til at annullere det. På det tidspunkt var klokken 4 og der var de 12.000 inde på Privilege som der er plads til, så der skulle gå to ud før to nye kunne komme ind. 12.000 er rigtig mange mennesker og med den høje larm, kan jeg godt forstå at de ikke sendte de to elefanter der var sejlet ind fra fastlandet, på scenen. Selvom det nu havde været noget af et syn. Men bare det at det var planen siger lidt om hvor meget de går op i nattelivet her på Ibiza.