lørdag den 1. marts 2008

Turen går til NY #5: Musical på Times Square.

Kommer ned ad 45. gade og da vi går om hjørnet på 7. th. Ave kan de mange reklamer ses fra gaden og op til nogle af de høje etager. Overalt lyser og blinker det. Livet her på Times Square er lige til at gøre en mundlam. I alle ender og kanter er der mennesker, sælgere, biler, musik og så tilfører de mange reklamebannere en ekstra dimension. Times Square må være enhver reklames paradis. Rådhuspladsen kommer næsten til at virke latterlig ved siden af. Her er reklamer i alle afstøbninger. Dem der er 3-dimensionelle og dem der nærmest er levende. De mange indtryk går lige i blodet på en. Smilet hives frem af lyssøjlernes fascinerendes kræfter.

Da vi kommer ind på teatret fortsætter det eventyrlige liv. Vi skal se The Lion King og allerede foyeren er et sceneri der passer til den ventende forestilling. Gaven ved at teatrene i New York kører samme forestilling hele tiden. Forestillingen selv var som taget ud af Disneys univers. Den ér Disneys univers. En eventyrlig oplevelse på omkring to timer. De kostumer og kulisser er simpelthen fantastiske. Den måde de bruger scenen på og den teknik der bliver brugt for at give stykket nogle dimensioner man ikke havde forventet. Historien kender vi alle sammen og Elton Johns musik kender man også. Alligevel bliver man betaget endnu engang.

Efterfølgende er det blevet mørkt over Times Square og lysene står bare endnu skarpere. Endnu mere overvældende. Efter den cubanske middag går vi på Marriot Hotel der har en stor rund bar højt over Times Square med en glasfacade der giver udsyn til livet i dette pulserende område. At sidde der med den stærke drink og dén udsigt, føler man virkelig man er i en storby. I en metropol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar