søndag den 2. marts 2008

Turen går til NY #7: New York, en kulinarisk oplevelse.

Da jeg tog hjemmefra havde jeg på ingen måde regnet med at denne tur skulle blive en kulinarisk oplevelse. Min opfattelse af det amerikanske køkken, kan stort set siges et ord: Fedt. Ikke som i forståelsen cool, men mere i retning af fed ulækker mad. At det amerikanske køkken ville spolere alle de andre køkkener på amerikansk jord, men min fordom blev i den grad gjort til skamme.

Turen har været en sand kulinarisk fryd. En spændende rejse. Vi har spist kinesisk, mexicansk, cubansk, fransk, italiensk og amerikansk. Det har været gourmet, cafe, hipt, billigt, afslappet og travlt. Hver især har det været enestående oplevelser. Jeg husker dem hver især som noget godt, hyggeligt, sjovt og ikke mindst nogle fede aftener for smagsløgene.

For at komme med nogle anbefalinger til sidst, kan top fem nævnes:

L’Ecole, 462 Broadway

Boom, 152 Spring street

The Mercer Kitchen, 99 Prince street

Dos Caminos, 475 West Broadway

August, 359 Bleeker Street

Ingen kommentarer:

Send en kommentar